

Co-creation Workshop Dates and Schedules

Co-creation #2
(session for Occupational and Physiotherapy)
<u>Wed 1st May – 9.00am to 4.30pm</u>

eation #2
on for Occupational and Physiotherapy)
<u>9th May – 9.00am to 4.30pm</u>

Participation for the full day is ideal, but we appreciate that students and professionals lead busy lives, so there is the flexibility to dip in and out of the activities as needed:

Co-creation #2 Schedule of Activities

- 09.00 Registration and introductions from the UK map (30 mins)
- 09.30 Ice breakers (30 mins)
- 10.00 Group agreements (20 mins)
- 10.20 Think-aloud activity (40 mins)
- 11.00 Morning tea (20 mins)
- 11.20 Resources for the physical exam (40 mins)
- 12.00 Lunch (60 mins)
- 13.00 Scoring for student performance (40 mins)
- 13.40 MDT activities role play (50 mins)
- 14.30 Afternoon Tea (20 mins)
- 14.50 Piloting the learning activity (40 mins)
- 15.30 Tips for the IPE-VSP activity and review of the co-creation
- 16.30 Close